Recenze Apple iPhone XS Max: to nejlepší na trhu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Špičkové modely Apple iPhone mají vždy mnoho fanoušků a to navzdory vysoké ceně. Řada lidí nechápe, co na těchto drahých telefonech jejich majitelé vidí. Ale iPhone XS Max je skutečně jeden z nejlepších smartphonů na trhu.

Apple iPhone XS Max je jeden z nejdražších smartphonů na trhu. Jeho cena u nás začíná na 32 990 korunách, což je výrazně víc, než u konkurence. A vyšplhat se může až na 43 490 korun. Špičkový letošní iPhone je tak skutečně luxusním zbožím, na druhou stranu dovede svou cenu ospravedlnit.

Co si o něm myslíme?

Nejnovější modely iPhonů jsou vždy trochu kontroverzní zařízení: za vyšší cenu než konkurence mnohdy na papíře nenabízí zdaleka tolik funkcí. Jenže iPhone XS Max ukazuje, že teorie a praxe jsou rozdílná věc. Je to po právu špičkový smartphone, který boduje svou samozřejmostí a rychlostí fungování a tím, že funkce, které má, tu opravdu dávají smysl a jsou skvěle použitelné.

Nový obří iPhone podle nás také ukazuje výhody velkých úhlopříček, jeho 6,5palcový displej je parádní a systém iOS a jeho ovládání gesty tu doslova a do písmene dostávají nový rozměr. Žije se nám s ním skvěle. K tomu je tu skutečně luxusní design, parádní fotoaparát, který patří k tomu nejlepšímu na trhu a jen minimum ústupků. Nový velký iPhone se nám moc líbí a určitě bychom si ho vybrali raději, než menší typ XS.

Silné stránky

+ Parádní displej
+ Skvělý fotoaparát
+ Výborná výdrž baterie
+ Obrovský výkon
+ Luxusní zpracování

Slabé stránky

– Obří cena
– Větší rozměry
– iOS trochu plýtvá místem
– Lesklé tělo se upatlává
– Sklo náchylné k rozbití, velmi drahé opravy

Kdo by si ho měl koupit?

Každý fanoušek Applu, který potřebuje mít to nejlepší a nejnovější. I když je letošní řada XS evolucí loňského typu X, model XS Max je díky velkému displeji neodolatelným lákadlem. Tedy, pokud vám větší telefony nevadí. A věříme, že s XS Max zjistíte, že nevadí.

Pro koho rozhodně není?

Pro toho, kdo k Applu chová slepý odpor. Velký iPhone také nemusí vyhovovat uživatelům s menšími dlaněmi, ale na tu velikost je podle nás tak snadné si zvyknout. A samozřejmě, jako každý nový iPhone, ani tohle není telefon pro ty, co nemají peněz nazbyt.

Kde se dozvíte víc

Český portál věnovaný produktům Applu označuje velikost smartphonu za limitující, ale uznává, že majitelé starších modelů Plus ho mohou ocenit.

Letemsvetemapplem.cz

Server iDnes.cz si ve své recenzi všímá perfektního fotoaparátu a toho, že základní verze má jen 64 GB paměti, což je vzhledem k nemožnosti ji rozšířit opravdu málo.

iDNES.cz

Smartmania.cz ve své recenzi tvrdí, že majitelé loňského iPhonu X nemají moc důvodů k upgradu. Velký displej by je ale mohl zviklat.

Smartmania.cz

Mobilmania.cz zdůrazňuje evoluční povahu iPhonu XS Max, ale uznává, že inovace jsou užitečné. Všímá si pomalého nabíjení s dodávanou nabíječkou.

Mobilmania.cz

iHned.cz si všímá toho, že obří displej zůstává v systému občas nevyužitý. Chválí úžasný fotoaparát iPhonu XS Max.

iHned.cz
Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny