Samsung opakuje cashback. Teď na levnější smartphony

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samsungovská klasika. Vedle občasného plošného zlevňování láká značka zákazníky na takzvaný cashback. To je v našich končinách relativně nový marketingový nástroj, ale třeba v USA je to velmi tradiční způsob, jak nalákat a udržet zákazníka.

Při cashbacku se totiž z anonymního kupce stává pro výrobce známý člověk. Cashback totiž funguje tak, že po koupi se kupující zaregistruje na webu výrobce, zadá potřebné údaje a výrobce mu zpětně pošle konkrétní částku. Výrobce tak získá na zákazníka kontakt a může ho následně přímo oslovit. Navíc může prodej regulovat přes vybrané prodejce a tak dále.

Vše výše uvedené platí i o akci Samsungu. Koupíte telefon v akci u jednoho z vybraných prodejců, zaregistrujete se na webu, nahrajete fotku účtenky a IMEI telefonu (včetně krabičky) a Samsung vám slevovou částku pošle na účet. Vše se odehrává na této stránce, kde najdete i seznam prodejců, kteří na akci participují.

Doposud Samsung zlevňoval obvykle nejdražší modely řady S. Aktuálně do konce února platí sleva na starší Samsungy S7 a S7 edge a pak na střední třídu: Samsungy A3 a A5. U S7 ušetříte 3 000 korun, u A5 2 000 korun a u A3 1 500 korun. Po slevě tak Samsung S7 edge vyjde na 11 900 korun, Samsung A5 stojí po slevě 7 000 korun a A3 vyjde na 5 500 korun.

Slevy jsou docela zajímavé, pokud kupujete nový mobil, tak se určitě vyplatí na tuto akci myslet. Všechny modely ve slevě jsou v podstatě výprodejové modely, ale třeba oba S7 stále patří mezi špičkové modely a cena je nyní slušná. U řady A bude letos jen jeden model A8. Takže A3 i A5 končí, ale ještě v prodeji nějaký ten pátek vydrží.

 

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny