Samsung plánuje letos hned tři ohebné smartphony

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Flip, Fold a třetí nováček? I tak může vypadat letošní sestava ohebných zařízení od Samsungu. Více se dozvíme pravděpodobně v létě, kdy většinou Samsung odhaluje novinky pro druhou polovinu roku. Ty jsou v poseldních letech skládacího typu.

Samsung podle uniklých informací chystá novou generaci zařízení s ohebnými a rolovacími displeji. Kromě skládacích displejů s až třemi ohyby, jejichž koncepty nám Samsung ukázal už mnohokrát, by se mělo jednat také o ohebné notebooky, které Samsung nazývá Flex Note. Mluví se ještě také o zařízení s rolovacím displejem.

Právě Flex Note by mohl na trh zavítat už letos, alespoň to tedy tvrdí server Galaxy Club. Podle něj by kromě příštího modelu s kódovým označením Bloom, což je Galaxy Z Flip 4 a Diamond (Fold 4) měl letos Samsung vydat také skládací zařízení s kódovým označením N4 (Flex Note?), které odstartuje úplně novou řadu ohebných zařízení od Samsungu.

Bohužel zatím není jasné, zda se bude jednat o telefon, nebo o jiné zařízení. Označení N napovídá, že by se mohlo jednat právě o model Flex Note. Toto zaříézení by mělo mít opravdu obrovský 17,3″ panel typu OLED v těle běžného 13″ notebooku. Podobné zařízení již mimochodem chystá také výrobce Asus.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny