I v izolaci můžete uspořádat filmovou párty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Speciální doplněk prohlížeče Chrome dovolí sledovat několika lidem film či seriál na Netflixu společně, jako by byli v jedné místnosti.

Rozšíření Netflix Party zatím funguje pouze v prohlížeči Google Chrome, je však možné, že se jej dočkáme i jinde. Jeho princip je jednoduchý: několik lidí, kteří mají přístup k placenému obsahu na Netflixu se domluví, že se na film podívají tak, aby každému z nich doma běžel ve stejný čas. Toho mohou docílit tak, že si daný film či seriál pustí právě prostřednictvím tohoto doplňku pro Chrome.

Funkce se hodí právě teď v době karantén, kdy skutečně není na místě se scházet ve větším počtu lidí na jednom místě a riskovat tak přenos viru. Nechybí ani funkce pozastavení videa tak, aby se zastavilo/spustilo všem současně a pokud si chcete něco během sledování sdělit, rozšíření nabízí také chatovací místnost.

Netflix Party

Netflix Party is a new way to watch Netflix with your friends online. Netflix Party synchronizes video playback and adds group chat to your favorite Netflix shows. Join over 500,000 people and use Netflix Party to link up with friends and host long distance movie nights and TV watch parties today!

Ke všemu stačí si jen rozšíření Netlfix Party zdarma nainstalovat do prohlížeče Google Chrome a přihlásit se do Netflixu. Poté už jen spustíte vybraný film či seriál a založíte partu pomocí tlačítka v horním panelu. Následně jen odkaz nasdílíte přátelům, kteří taktéž vlastní Netflix účet. Těm se posléze synchronizuje zvolený obsah.

Netflix Party ovšem není oficiálním nástrojem této služby. Může se tak klidně stát, že si na něj firma došlápne a v budoucnosti nebude fungovat, ovšem i naopak jej tvůrci mohou implementovat přímo do rozhraní Netflixu. V současnosti ovšem buďme alespoň rádi, že nějakým způsobem můžeme v této obtížnější době sdílet filmové zážitky s přáteli.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny