Topinkovač od Razeru měl být jen vtip, ale půjde do prodeje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aprílový vtípek od výrobce herního příslušenství se vymkl kontrole. Příznivcům značky se myšlenka toastovače natolik zalíbila, že jej Razer začne skutečně prodávat.

Všechno to začalo v roce 2013, když vznikla na Facebooku parodická stránka Give Us the Razer Toaster Please (dejte nám prosím topinkovač značky Razer). Ředitel značky Razer pak slíbil, že pokud stránka nasbírá 1 milion příznivců, vyrobí jej. Následně se topinkovač objevil jako součást aprílového vtípku v roce 2016 pod názvem „Project Breadwinner„, titulovaný jako „první kuchyňské zařízení svého druhu, od hráčů pro hráče“.

Fanoušci pak tento nápad podporovali i nadále, dokonce se na sociálních sítích objevily i případy, kdy si topinkovač od Razeru někdo nechal vytetovat na tělo. Teprve letos však překročil topinkovač svou pověst parodického produktu a mimo období aprílových vtípků výrobce oznámil, že jej začne skutečně vyrábět.

Z oznámení, které pochází přímo od ředitele Razeru opět trochu čiší ironie, například proto, že požádal s výrobou topinkovače o pomoc firmy Intel a Nvidia a také ředitele Tesly Elona Muska. PR oddělení Razeru nicméně na dotazy novinářů neposkytlo žádné další informace ohledně průběhu vývoje, ceny nebo dostupnosti tohoto poněkud absurdního produktu.

Příznivci očekávají, že topinkovač bude mít programovatelné RGB diody, stejně jako celá řada dalšího příslušenství, které značka vyrábí. Dále se také spekuluje o tom, že Razer přidá možnost na chleba vypálit vlastní logo. Každoápdně i tak na nás celá zpráva působí hodně aprílově a nemůžeme se ubránit dojmu, jestli ve výsledku nepůjde ze strany Razeru opět jen o další satirickou přihrávku zpět svým příznivcům.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny