Natřeli Apple AirPods béžově a chtějí za ně 5 tisíc navíc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Limitované edice nebývají nic levného ale ve stylu Applu toto tvrzení  teprve pořádně nabývá na významu. A to se ani nejedná o oficiální produkt.

Tuto speciální edici si připravila firma ColorWare, která se obecně zaměřuje na různé neobvykle barevně a graficky stylizované produkty – od nabarvených klávesnic, reproduktorů a myší až po herní konzole či mobily. S čím se teď grafici z této firmy skutečně vyznamenali je však limitovaná béžová edice bezdrátových sluchátek Apple AirPods, která má evokovat retro styl.

Základní AirPods se prodávají v jedné jediné barvě, a to bílé. Z dálky či na první pohled však limitovaná béžová (odborně pojmenovaná jako Pantene 453) bude působit hodně podobně – zkrátka sluchátka světlé barvy. Dále grafici také stejnou barvou natřeli přenosný dok pro sluchátka a umístili na něj malé duhové logo, které dříve nesly právě produkty od Applu. A to je vše.

Nejenom tak, že podoba sluchátek zůstala na první pohled skoro stejná, ale i jinak jde zkrátka o obyčejné AirPods, které se standardně prodávají za cenu 159 dolarů (3,5 tisíce korun). ColorWare chce ale za tuto speciální edici více než dvojnásobek – 399 dolarů (8,8 tisíce korun). To je víc než 5 tisíc navíc oproti původní ceně, za které dostanete jen trochu jinak světlou barvou natřená sluchátka.

Větší smysl nám tak už dává i jiná varianta tohoto obchodu s neobvyklými barevnými kombinacemi, kdy si můžete sami vybrat z 16 různých barev a 16 textur pro každé sluchátko zvlášť, a ještě ušetříte. Za takovou speciální edici na přání si totiž účtují „jen“ 299 dolarů, tedy necelý dvojnásobek původní ceny. Stále je to hodně, ale alespoň už bude nějaký ten rozdíl oproti obyčejným AirPods vidět.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny