Fantastické modulární repráky za čtyři tisíce… dolarů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modulární reproduktory nejsou žádný převratný objev, ale výrobce Bang & Olfusen dovedl tento nápad do extrému. BeoSound Shape je systém, který má posloužit jak funkčně, tak esteticky. Čtvercové reproduktory se dají skládat jeden vedle druhého, a podle výrobce jich můžete poskládat k sobě prakticky neomezené množství. Minimum je však šest. Na výběr je množství barev i materiálů potahů – vše si budete moci navrhnout a objednat online.

BSoShape-17XX-Lo08 BSoShape-17XX-Lo01
Co se funkcionality týče, systému nechybí podpora ani takových věcí, jako Bluetooth, Air Play nebo Chromecast – vše sjednoceno v prostředí BeoSound Core. Nechybí ani podpora vzájemného propojení těchto skupin reproduktorů napříč jednotlivými místnostmi v domě.

BSoShape-17XX-Lo07 BSoShape-17XX-Lo03
Od značky Bang & Olfusen se však nedá očekávat příliš lidová cena. Do prodeje systém BeoSound Shape přijde na vybraných trzích letos v srpnu a „základní sestava“ vyjde na asi 4 245 dolarů, tedy v přepočtu něco málo přes 100 tisíc korun. A to je za dekorativní sadu reproduktorů hodně vysoká cena.

 

Bang & Olufsen – Wikipedia

Bang & Olufsen ( B&O) (stylized as BANG & OLUFSEN) is a Danish consumer electronics company that designs and manufactures audio products, television sets, and telephones. It was founded in 1925 by Peter Bang and Svend Olufsen, both designed a radio to work with alternating current, a product of significance at a time when most radios were still running on batteries.


Kde se dozvíte víc

Oficiální stránky výrobce Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen

Server Wired přinesl první praktické poznatky z reproduktorů BeoSound Shape.

Wired.co.uk (anglicky)
Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny