Kladivo na smog. Čističku Philips ovládáte přes mobil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pomocí mobilní aplikace můžete ovládat čističku odkudkoliv. Na dálku zkontrolujete kvalitu vzduchu doma, porovnáte ji s kvalitou vzduchu venku, změníte rychlost ventilátoru nebo zkontrolujete stav filtrů.

Ovládání na dálku je u mnoha domácích přístrojů relativní záležitost, je sice hezké, že můžete na dálku zapnout troubu nebo pračku, ale zase tak často to dělat nebudete.

U čističky to je jiné a to především, když bydlíte třeba u rušné silnice nebo třeba v domku mezi sousedy, kteří se kotlíkovým dotacím vyhýbají jako čert kříži. Na dálku si totiž okamžitě zkontrolujete stav vzduchu a v případě potřeby si připravíte na návrat domů ideální prostředí. Na dálku třeba přepnete výkon ventilátoru.

Čistička je praktickým a dnes docela běžným domácím přístrojem. V čistém vzduchu se lépe spí každému, pro alergiky je to pak v podstatě nutnost, pokud chtějí své problémy omezit na minimum. Čistička odstraňuje nejenom prach ale i mikročástice včetně alergenů a roztočů.

Nová čistička vzduchu Philips AC4550/50 za 16 000 korun je vybavená inovovanou technologií VitaShield, která si poradí s 99,97 % částic 800krát menších než jsou obávané částice PM2,5. Zvládne i alergeny, viry, bakterie či chlupy domácích zvířat. Čistička navíc hlídá kvalitu vzduchu v místnosti sama a automaticky upravuje svůj výkon podle potřeby. Hodí se do místnosti o velikosti až 48 m2 a zároveň se může pochlubit elegantním minimalistickým  designem.

Technologie VitaShield si dokáže účinně poradit s plyny – například s formaldehydem, těkavými organickými látkami nebo pachy. O aktuální hodnotě škodlivých plynů, částic PM2,5 a alergenů v místnosti vás také informuje číselný displej.

A abyste měli vždy rychlý přehled o tom, jak čistý je vzduch v místnosti, barevný kroužek na čističce vás průběžně informuje pomocí barvy: na škále od modré (dobrá kvalita) po červenou (špatná). Menší místnost o velikosti 20 m2 pak čistička zvládne vyčistit za méně než 8 minut*.

Vybrat si můžete i jeden ze čtyř režimů, například podle aktuální potřeby: obecný režim, režim znečištění, režim proti alergenům nebo režim proti škodlivým plynům. Díky mimořádně citlivému režimu proti alergenům také čistička získala certifikaci „vhodná pro alergiky“ institutem ECARF. Čistička zároveň pracuje v natolik tichém režimu, že se při něm dá bez potíží spát, a dokáže i kompletně ztlumit displej, aby vás při spánku nerušilo světlo.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny