Chytrá LED lampička Leitz Style nabije mobil a svítí podle potřeby

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lampička Leitz Style je skvělým doplňkem nejen pro ty, kteří zapomínají zhasínat nebo je nebaví nastavovat intenzitu světla. Ocení ji i fanoušci mobilních technologií.

Když vejdete do místnosti, lampička se sama rozsvítí, naopak při odchodu automaticky zhasne, čímž šetří energii. Pokud pracujete až do večera, automaticky se zapne v okamžiku, kdy se za okny začne stmívat, a s postupující tmou přidává na intenzitě. A naopak – jestliže jste spíše skřivani, na práci v brzkých ranních hodinách vám sama rozsvítí a ve chvíli, kdy vyjde slunce, zase sama zhasne.

Lampičku můžete ovládat i pomocí aplikace iOS nebo Android nebo pomocí dotykového panelu: lze ji zhasnout nebo vypnout, zvolit režim tlumeného světla nebo přednastavené volby pro studium či relaxaci. Diody se žlutým a bílým světlem zároveň lze ovládat odděleně od sebe, a nastavit tak ideální intenzitu světla a barevnou teplotu. Kromě toho dokáže také nabít mobil či tablet pomocí integrovaného USB portu ukrytém ve stojanu.

Lampička má chladný a ikonický design z ušlechtilého zinku v kombinaci s eloxovaným hliníkovým profilem s měkce kartáčovaným povrchem. Prodává se v několika barevných provedeních, má nastavitelná ramena a hlavu se systémem vyvažování pomocí pružin.

LED lampičku Leitz Style v pěti barevných provedeních (titanově modrém, saténově černém, arkticky bílém, granátově červeném a zelenkavém) koupíte například na isetos.cz nebo na esseltestore.cz. Stojí od 7 200 Kč.

Kde se dozvíte víc

Lampičku otestovali redaktoři Mobilenet.cz. Oceňují design a zpracování, líbí se jim možnosti nastavení světla. Překážkou je dle nich vysoká cena

Leitz Style na Mobilenet.cz

Recenzi lampičky má i holandský server Computeraal.info. Většina čtenářů si asi moc nepočte, ale v článku je spousta screenshotů ovládací aplikace.

Leitz Style na Computeraal.info : Holandsky

Atraktivní lampičky si na webu vůbec všímají ekologicky smýšlející Nizozemci. Redaktorům Gadgetgear.nl chybí integrace Apple Home Kit, líbí se jim aplikace a ovládání.

Leitz Style na Gadgetgear.nl : Holandsky

Převážně pochvalné uživatelské recenze najdeme i na nákupním portálu Amazon. Tamní cena také ukazuje, že ta česká není nadsazená.

Leitz Style na Amazon.co.uk : Anglicky

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny