Chytrý zvonek posázený drahými kameny natočí, jak vám ho někdo krade

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Chytrý zvonek značky Ring se stará o bezpečnost vašeho domu, jeho luxusní verze posázená drahokamy za v přepočtu 2 miliony korun bude paradoxně asi první věc, kterou vám zloději ukradnou.

Nic neřekne asi víc „nevím co s penězi“ než speciální edice domovního zvonku značky Ring, která je k dispozici v luxusní verzi posázené 2,077 safíry a 40 diamanty v povrchu z 18karátového zlata. Ne, to opravdu není vtip, jde o verzi pojmenovanou Ring Elite Crown Jewel a je vyrobena v celkem 10 kusech, který prodává Selfridges, řetězec luxusních nákupních center ve Velké Británii.

Video Doorbell Elite

A professional-grade solution with power over ethernet, a flush mount and a sleek design. Includes 4 interchangeable faceplates.*Professional installation requi

Drahokamy na tělo poměrně běžného chytrého zvonku dodalo studio Bijan Jewelry. Samotný přístroj (Ring Video Doorbell Elite) tvoří jen zanedbatelný zlomek ceny, můžete ho běžně koupit na Amazonu za v přepočtu 10 tisíc korun.

Tento model zvonku umí mimo té zcela základní funkce, tedy zazvonit, také nahrávat video v rozlišení Full HD a přenášet ho do libovolného zařízení (mobil, tablet, počítač). Máte tak vždy po ruce možnost, jak se podívat kdo zrovna stojí u vašich dveří. Na dálku pak z vámi zvoleného zařízení můžete i přes reproduktor odpovídat. „Šmírovat“ prostor před vašimi dveřmi samozřejmě můžete kdykoliv, i když zrovna nikdo u dveří není. O napájení i přístup k internetu se stará ethernet kabel.

Dokážeme si představit, že si luxusní verzi nechá ke dveřím připevnit nějaký ropný magnát, který má stejně ochranku na celém svém pozemku 24/7, ale jinak se obáváme, že i na boháče bude taková věc až příliš zbytečná. Aby tak luxusní zvonky nezůstaly ležet na prodejnách. Jediné, co firmu Ring trochu šlechtí je fakt, že část výdělků z těchto luxusních provedení půjde na charity, které se ve Velké Británii specializují na prevenci a redukci kriminality.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny