Co chystá tajemná značka zakladatele OnePlusu?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tajemná značka Nothing („Nic“), se kterou přišel zakladatel společnosti OnePlus Carl Pei, se chystá už příští měsíc uvést na trh svůj první smartphone.

Společnost údajně na takovém zařízení pracuje již více než rok. Pei navíc během veletrhu Mobile World Congress v Barceloně, který se konal na přelomu března a dubna, předvedl prototyp jeho smartphonu zástupcům různých technologických společností, včetně výrobce čipů Qualcomm.

Dubnová premiéra má přijít rok poté, co společnost vydala první zařízení – bezdrátová sluchátka Ear 1. Telefon bude údajně kopírovat design sluchátek, dočkáme se zřejmě průhledného šasi. Moc dalších informací však o této novince nemáme.

Pei očekává, že značka Nothing se časem rozšíří kategorií elektroniky. Loni například Pei prohlásil, že cílem je nabídnout celý ekosystém různých zařízení. Značka Nothing mimo jiné také koupila patenty od neúspěšného výrobce Essential. Ten v roce 2017 vydal jediný smartphone s naprosto mizernými prodejními čísly a o tři roky později firma ukončila činnost.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny