Seznam má novou aplikaci pro televize

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Seznam asi zná každý uživatel internetu v Česku. Původně vyhledávač do dnešních dnů značně nabobtnal. Pod hlavičkou Seznamu tak běží i televizní kanál a firma si na videoobsahu hodně zakládá. Proto nyní přináší aplikaci pro chytré televizory.

Podobně jako u konkurenčních aplikací bude ta seznamácká dostupná na televizích Samsung a LG, dále na přístrojích platformy Android TV a na červeném tlačítku – HbbTV. Konkrétně Seznam uvádí, že aplikaci lze nainstalovat do televizí obou značek, které byly vyrobeny od roku 2013, v případě Android TV je nutná verze 5.0.

Pokud nevíte, co je to aplikace pro chytré televize, tak je to vlastně taková další televize v televizi. Musíte však mít chytrou televizi s internetovým připojením s dostatečnou přenosovou rychlostí.

Seznam ve své aplikaci nabídne vlastní i partnerský obsah: Stream originalsSeznam ZprávyProženy.cz. Navíc se obsah bude průběžně rozšiřovat o další služby skupiny Seznam.cz.

Rozhraní je přehledné, primárně rozdělené na jednotlivé pořady a témata jako je zpravodajství, ekonomika, rozhovory a další. Specialitou je sekce Bavte se. Ta nabídne nejmódnější formát nepřetržitého toku zábavných videí po vzoru TikToku nebo Facebook Watch.

„Na domovské stránce, která se divákovi nabídne po spuštění aplikace, se nachází nejsledovanější a nejpopulárnější obsah z portfolia Seznam.cz, ať už jde o Stream originals či Seznam Zprávy. Redakcí připravené playlisty se neustále aktualizují a na výběr jsou nejen krátkostopážové pořady, ale i filmy, rozhovory, seriály atd. HbbTV je navíc doplněna o playlist vybraných pořadů naší terestrické Televize Seznam. Díky vertikálnímu menu, které slouží jako rozcestník, je práce s aplikací velmi snadná,“ popisuje Igor Kalaš, Business Development Director Seznam.cz.  

Nová televizní aplikace Seznam.cz umožňuje na jednom zařízení přihlášení až šesti uživatelům, stejně jako to nabízí další služby společnosti Seznam.cz. Uživatelé tak mají pohodlný přístup i k novým epizodám z pořadů, které pod svým účtem odebírají.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny