Žijte zdravě, dýchejte čistý vzduch. Zařídí ho chytrá čistička

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S nastávajícím podzimem se můžeme „těšit“ na zhoršené rozptylové podmínky. Lokální topeniště a špatné rozptylové podmínky výrazně ovlivní kvalitu vzduchu. Pomůže jeho čistička a když vyberete chytrou, budete mít vzduch v domácnosti pod kontrolou. 

Pomocí mobilní aplikace můžete ovládat čističku odkudkoliv. Na dálku zkontrolujete kvalitu vzduchu doma, porovnáte ji s kvalitou vzduchu venku, změníte rychlost ventilátoru nebo zkontrolujete stav filtrů.

Ovládání na dálku je u mnoha domácích přístrojů je často spíš pro parádu, v případě čističky však budete mít v ruce monitorovací stanici vzduchu v domácnosti a na dálku můžete kvalitu ovzduší ovlivnit.

U čističky to je jiné a to především, když bydlíte třeba u rušné silnice nebo třeba v domku mezi sousedy, kteří se kotlíkovým dotacím vyhýbají jako čert kříži. Na dálku si totiž okamžitě zkontrolujete stav vzduchu a v případě potřeby si připravíte na návrat domů ideální prostředí. Na dálku třeba přepnete výkon ventilátoru. Čistička odfiltruje i všechny alergeny, takže jí rozhodně nemusíte vypínat po zimě, na jaře a v létě skvěle pomůže alergikům.

Čistička je praktickým a dnes docela běžným domácím přístrojem. V čistém vzduchu se lépe spí každému, pro alergiky je to pak v podstatě nutnost, pokud chtějí své problémy omezit na minimum. Čistička odstraňuje nejenom prach ale i mikročástice včetně alergenů a roztočů.

Nová čistička vzduchu Philips AC3858/50 za zhruba 16 000 korun se hodí pro místnosti o velikosti až 60 m2. Navíc obsahuje profesionální snímač, který 60 000krát za minutu skenuje škodliviny ve vzduchu a dokáže na ně okamžitě zareagovat. Filtry čističky dokážou odstranit 99,97 % částic o velikosti pouze 0,3 um.

Praktickou funkcí je propojení čističky s chytrým telefonem. Pomocí aplikací Air Matters a Clean Home+ budete mít přehled o kvalitě vzduchu doma i venku. Navíc můžete čističku ovládat pomocí telefonu na dálku.

Čistička má tři režimy: běžného, proti alergenům a extra tichého spánkového. S tím posledním se nemusíte obávat, že by vás čistička v noci rušila. V režimu spánku vydává jen minimální hluk, takže vás v noci nebude nijak rušit. A zároveň umí ztlumit displej v okamžiku, kdy se v místnosti zešeří.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny