Bude to opravdu smart koupě? Huawei má první novinku pro nový rok

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nazvat smartphone označením smart je samo o sobě dost sebevědomé. A takový je ostatně Huawei sám o sobě. Takže čeká, že nový P smart bude úspěšný. no, uvidíme.

V každém případě jeden P smart se už nyní prodává, proto se ten nový jmenuje P smart 2019. Když si oba telefony prohlédnete, jistě vám neunikne, že vypadají úplně jinak. Nový P smart se podobá aktuálním top modelům značky, může mít i oblíbený měňavý kryt s barevným přechodem. Za to starý P smart vypadá jako starý mobil. Prostě design, který se dnes už nenosí.

Vzhled je jistě individuální, takže ne každému se novinka bude líbit. Ale musíme přiznat, že nový P smart 2019 nevypadá špatně a pro mnoho zákazníků bude prémiový design v nižší střední připadat jako dobrá koupě. A ten malý kapkovitý výřez se jistě bude líbit. Když k tomu přičteme slušnou předpokládanou cenu okolo šesti tisíc, tak je to vcelku dobrá kombinace.

Ale nejdřív nahlédneme pod kapotu. Tam se skrývá aktuální středotřídní procesor Kirin 710, nic moc operační paměť 3 GB a slušné úložiště pro data s kapacitou 64 GB. Dnes tak důležité foťáky má novinka tři, tedy stejný počet jako předchůdce. A mají i stejné parametry, takže vzadu 13+2 a vpředu 8 Mpix. Protože je to nový model, takže foťáky využívají umělou inteligenci, takže si sami nastaví správně scénu. Tedy výrobce to alespoň tvrdí.

Příjemné je, že novinka má větší baterii než předchůdce. Místo 3 000 mAh u starého P smartu má novinka baterii s kapacitou 3 400 mAh. To by mohlo mít slušný vliv na výdrž. A k tomu je v telefonu nový Android 9. Pokud vás novinka zaujala, tak už do Vánoc neutrácejte a počkejte si do ledna, kdy se Huawei P smart 2019 začne prodávat.

 

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny