Nejtenčí klávesnice na světě se vám vejde do kapsy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uhle klávesnici jen vytáhnete z kapsy, rozložíte a můžete začít psát. Je levná a na jedno nabití vydrží měsíce.

Píšete často na cestách a máte po ruce jen tablet či mobil? Bezdrátová klávesnice je dobrým řešením, jak si ulehčit práci od datlování po displeji, ale ze své podstaty takové klávesnice nejsou příliš kompaktní. To ovšem neplatí o Wekey Pocket, skládací bezdrátové klávesnici, kterou přeložíte v půl a strčíte třeba i do kapsy. Autoři úspěšné crowdfundingové kampaně, která loni více než třikrát překonala požadovanou částku ke spuštění výroby, dokonce tvrdí, že jde o nejlehčí a nejtenčí klávesnici na světě.

Produktové video:

Tloušťka je skutečně hlavní předností tohoto modelu. Ve složeném stavu má totiž pouhých 6 mm, a pokud ji tedy rozložíte, jde o 3 mm tenkou klávesnici. Pochopitelně na ní tak ale nenajdete jakýkoliv mechanický prvek, tlačítka jsou senzorová a psaní je tak doprovázeno pouze digitálním zvukem, který klávesnice vydává. Wekey Pocket má standardní QWERTY rozložení kláves a nechybí několik speciálních tlačítek, která jsou propojena s různými funkcemi telefonu (např. spuštění fotoaparátu a podobně). Zajímavý je také fakt, že model je vodotěsný.

Tlačítka jsou přizpůsobena oběma hlavním operačním systémům – Andoidu i iOS.  Působivá je také výdrž – autoři uvádí, že při dvouhodinovém denním používání vydrží (200mAh) baterie až dva měsíce na jedno nabití. Bezdrátové připojení zajišťuje technologie Bluetooth. Pokud máte o tuto supertenkou klávesnici zájem, je k dostání za přibližně 1 500 korun plus poštovné.

Dojmy na Unbox Therapy:

Kde se dozvíte víc

Klávesnici si můžete pořídit na internetovém obchodu Amazon

Amazon.com

Produktová stránka úspěšně ukončené kampaně na serveru Indegogo

Indiegogo

Oficiální stránky projektu Wekey

wekeypocket.com
Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny