Chytrá mikina nic neumí a za pár extra děr si pořádně připlatíte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nesundáváte vaše chytré hodinky z ruky? Tahle mikina s názvem Smartwatch Hoodie by vás měla zaujmout, ale levné to rozhodně nebude.

smartwatch_hoodie_15_20170424174224Jde vlastně o zcela obyčejnou mikinu, ale je tu pár extra vychytávek, nebo lépe řečeno pár chytrých kapes a děr. Mimo zcela očekávatelné vnitřní kapsy na zip pro smartphone se bude hlavně vlastníkům ať už Apple Watch, Fitbitů či Pebblů hodit speciální díra na rukávu, kudy hodinky prostrčíte. Ruce navléknete do prodlouženého rukávu s dírou na palec, a máte tak ruku skrytou proti chladu, ale zároveň vidíte na ciferník hodinek. Předpokládáme, že dírou prostrčíte i třeba klasické hodinky s velikostí podobnou výše zmíněným modelům.

Další vychytávkou je speciální „headphone feeder“, neboli díra, kterou provléknete sluchátka. Nevidíme příliš výhod oproti klasickému provlékání kabelu pod tričkem či košilí ale třeba si to svoje příznivce najde – minimálně na obrázku to vypadá celkem stylově. Mikina jako taková je z vodu odpuzujícího materiálu, má vepředu kapsy ve stylu „klokana“ a samozřejmě kapuci.

smartwatch_hoodie_19_20170424174224Mikinu má na svědomí Mark Solomon bývalý hlavní designér dnes už prakticky neexistujících hodinek Pebble. Píše, že kdykoliv používal svoje hodinky, nebavilo ho neustále si vyhrnovat rukáv, aby se podíval co je na displeji nového, a tak stvořil Smartwatch Hoodie. Prodává jí na serveru Betabrand, což je něco jako Kickstareter pro oblečení. Zatím má vybráno něco přes 30 procent požadované částky (která se bohužel na této stránce nezobrazuje).

A kolik mikina stojí? Přibližně 110 dolarů plus poštovné, tedy asi 2 700 korun. A nebo si kupte obyčejnou mikinu někde ve výprodeji za pár stovek a vystřihněte do ní nůžkami na rukávu díru pro hodinky…

Kde se dozvíte víc

Magazín Forbes si všiml, že mikinu navrhoval designér původních hodinek Pebble.

Forbes.com (anglicky)

Na fóru Reddit se nápadu někteří uživatelé vysmívají.

Reddit.com
Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny