Huawei Watch – stylovka, která mezi chytrými hodinkami chyběla

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kdo má v oblibě tradiční hodinky, s ledajakou chytrou plastovou náhradou se jen tak nespokojí. Huawei ovšem vyplnilo díru na trhu s chytrými hodinkami tím, že představilo Huawei Watch – elegantní a stylové smartwatch. K dostání jsou ve dvou provedení, na výběr máte buď kovový nebo kožený řemínek. Kovová varianta je o poznání masivnější, určená pro milovníky ocelových provedení, kožená zase směřuje spíše k tradičnímu, vysoce elegantnímu vzhledu. Obě dvě jsou nicméně mezi ostatními chytrými hodinkami asi jako bílá labuť mezi ošklivými kačátky.

Huawei Watch je i poměrně poměrně slušné „dělo“. Kruhový displej o průměru 1,4 palce má rozlišení 400 x 400 pixelů a díky AMOLED technologii se postará o vysoce kvalitní obraz. Baterie s kapacitou 300 mAh vystačí stejně jako u jiných hodinek na 2 – 3 dny výdrže, žádné zázraky v tomhle ohledu nečekejte. Jelikož už nějaký čas od jejich vydání uplynul, dají se v současnosti sehnat i za cenu pod 8 tisíc korun.

Huawei-Watch-4

Videorecenze na smartmania.cz:

Kde se dozvíte víc

Na Světu Androida chválí luxusní zpracování, elegantní design a kvalitu displeje, ale upozorňují na vyšší cenu a profil hodinek, který se zdá být možná až příliš tlustý.

Světandroida.cz

Na Mobilenet.cz si všímají zejména praktického ovládání pomocí gest, vkusně zpracovaných ciferníků, a výborného displeje. Trnem v oku je však nedostatek aplikací oproti například Apple Watch a někdy pomalejší reakce.

mobilenet.cz

Precizní zpracování a kvalitní materiály chválí na Mobilmanii. Vytýkají ovšem absenci GPS a také nedostatek aplikací.

Mobilmania.cz

iDnes.cz porovnal Huawei Watch s konkurentem v podobě Samsung Gear S2. Model od Huawei sklidil označení jako technologický šperk, který má navrch i díky systému Android Wear. Na konkurenci zaměřenou na fitness však spíše nestačí.

iDnes.cz
Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny