Blbost na ruku nebo užitečná věc? Samsung Gear Fit 2

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cvičíte často, cvičíte rádi? Fitness náramek je jedna z možností, jak si nechat při podobných aktivitách měřit všechno možné. Samsung si je potenciálu v tomto odvětví dobře vědomý a na trhu se tak objevuje už druhá generace fitness náramku Gear Fit. Nedá se říci, že by se tento model dal považovat za náhradu klasických chytrých hodinek (ať už co se do funkčnosti nebo vzhledu týče), ale na sportování se hodí o poznání lépe, než modely Gear a nebo jakékoliv jiné hodinky od konkurence.

Ve výbavě najdeme 1,5palcový Super AMOLED displej zakřivený okolo ruky, 200 mAh baterii která by měla zajistit výdrž na zhruba 3 dny, GPS, akcelerometr, gyroskop a barometr. Náramek je také zcela utěsněný proti vniknutí prachu nebo vody. Kompatibilní je pouze s operačním systémem Android verze 4.4 a vyšší.

Videorecenze na Smartmania.cz:

Kde se dozvíte víc

Na Cnetu tvrdí, že náramek dobře vypadá a má spoustu zajímavých funkcí, ale designově není úplně ideální pro nadšence do cvičení. Také se jim nelíbí nepřesnost senzoru srdeční aktivity - náramek v podstatě měří jak se mu zachce,

Cnet : (Anglicky)

Mobilmania píše, že náramek je vyladěným pokračovatelem v této sérii. Líbí se jim zvýšená odolnost (IP68) a možnost vytvářet si vlastní ciferníky. Vyhodnocování cvičení však není ani podle nich úplně stoprocentní.

Mobilmania

Fotogalerie

 

Co říká Twitter:


Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny