Hodinky GT 2 Pro od Huaweie jsou stylová záležitost

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hodinky s názvem Watch GT 2 Pro mají potenciál zaujmout. Jsou totiž stylové, dlouho vydrží a jsou levnější než celá řada konkurentů. Jen s nimi bohužel nezaplatíte.

Huawei Watch GT 2 Pro zaujme na první pohled použitými materiály: safírové sklo chrání displej, titan zase tělo hodinek. Keramický zadní kryt pak umožňuje bezdrátové nabíjení. Samotný dotykový AMOLED displej hodinek má průměr 1,39 palce. Rozlišení je 454 x 454 pixelů a jemnost 326 ppi. Na ciferníku o průměru 44 mm je možné nastavit si přes 200 různých motivů pro měření času.

Náramek hodinek má šířku 22 mm a lze jej velmi snadno vyměnit. Právě páskem se liší dvě varianty hodinek Huawei Watch GT 2 Pro – klasická verze Nibula Gray má kožený řemínek, sportovní Night Black jsou k dispozici s páskem z fluoroelastomeru.

Hodinky obsahují tréninkové režimy pro začátečníky i pokročilé, výběr sportovních módů rozšířila možnost tréninků v golfu či lyžování. Na své si přijdou i plavci, kteří ocení možnost sledování stylu plavání, počtu temp, rychlosti či spálených kalorií. Celkově hodinky Huawei Watch GT 2 Pro dokáží monitorovat před sto druhů sportu. Dále dokáží měřit tep, kvalitu spánku, saturaci kyslíku nebo úroveň stresu.

Do hodinek si můžete uložit i hudbu, interní paměť má velikost 4GB. Poslouchat lze buď prostřednictvím Bluetooth sluchátek, nebo přes integrovaný reproduktor, který je zároveň využitelný při hovorech přes Bluetooth. Huawei Watch GT 2 Pro podporují také GPS a obsahují asistenta pro pohyb v přírodě – Upozornění na špatné počasí dle barometru, Fáze měsíce, Příliv/Odliv, Určení cesty domů a další. Přítomná je také voděodolnost do 5 ATM.

Velkou výhodou modelu Huawei Watch GT 2 Pro je dlouhá výdrž baterie, po jednom nabití vydrží v provozu až 14 dní. Hodinky Huawei Watch GT 2 Pro jsou již v prodeji za cenu 7 999 Kč.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny