Formule 1 míří naplno do digitálního světa. Bude mít show na Twitteru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Formule 1 se po přechodu pod nové majitele a vedení mění. Někdejší velmi konzervativní sport se konečně rozhodl vsadit na pozornost fanoušků na sociálních sítí a celkově v on-line světě. Na Twitteru odstartuje od Velké ceny Španělska nová F1 Live Show.

Svět Formule 1 býval za předchozího majitele komerčních práv Bernieho Ecclestona trochu uzavřený. S novým majitelem, společnosti Liberty Media, se ale začínají věci měnit. Firma nejprve pro letošní sezónu slíbila službu on-line streamování přímých přenosů F1 TV. Ta ale bude dostupná až v průběhu roku a navíc jen na vybraných trzích.

Formula 1®

Formula 1®

Pro diváky po celém světě ale přeci jen představitelé F1 spustí „alespoň něco“. Přímo na svém twitterovém účtu @F1 spustí už od příštího závodu, tedy Velké ceny Španělska, spustí přímo na Twitteru svou vlastní show. F1 Live Show odstartuje vždy po skončení aktuálního závodu, konkrétně po vyhlášení vítězů.

Kde se dozvíte víc

Pořadem bude diváky provázet známý komentátor Will Buxton a připojí se k němu i známé osobnosti F1. Mezi nimi bude například Nico Rosberg, šampion z roku 2016. Vysílat se bude živě přímo z paddocku a Buxton s hosty rozebere události právě skončeného závodu a zároveň přinese rozhovory s piloty, kteří se závodu účastnili, nebo třeba se členy týmů.

 

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny