Nokie přijdou do Česka v červnu. Ceny nejsou špatné

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nokia po návratu na trh začne své nové modely nabízet na českém trhu v červnu. Předprodej by měl začít ale už uprostřed května. Z počátku bude distribuce omezená na některé maloobchodní sítě: Datart, CZC a Mall. Z operátorů první nabídne nové modely O2.

Do prodeje půjdou všechny tři nové smartphony Nokia 3, 5 a 6. základní model bude stát 3 999 korun. Výbava je na danou třídu slušná. Telefon pohání procesor Mediatek, má 2 GB operační paměti a 16 GB místa pro uživatelská data. Pětipalcový displej disponuje HD rozlišením.

Dražší model 5 vyjde na 5 499 korun. Má procesor Snapdragon 430, 2 GB operační paměti, 5,2palcový displej s HD rozlišením a slušný 13megový foťák. Prozatím nejvyšší model 6 má stejný procesor, ale už 3 GB RAM a 32 GB uživatelské paměti. Displej je největší, má úhlopříčku 5,5 palce a především plné HD rozlišení. Fotoaparát je v jejím případě šestnáctimegapixelový. Cena je nastavena zajímavě, Nokia 6 bude stát 6 799 korun, což je za kovový smartphone slušná cena.

Všechny modely budou mít nejnovější Android s co nejrychleji dostupnými aktualizacemi. Android pak bude čistý bez nadstavby.

V prodeji bude od června i očekávaná Nokia 3310. Ta bude stát 1 599 korun. A podle všeho to bude prodejní hit.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny