Za kožené sedlo na Mac chtějí skoro 10 tisíc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na internetu se dají najít opravdu podivné doplňky k elektronice. Jednou z nich je kožené sedlo na skříň počítače od Applu, protože… proč ne?

Možná jste z části Applista, a z části kovboj, možná máte prostě jen rádi kůži, každopádně pokud máte peníze na rozhazování, co si třeba nepořídit kožené sedlo pro váš drahý stolní Mac? Prodává jej firma Waterfield ze San Franciska a za 399 amerických dolarů (asi 9,5 tisíce korun) může být vaše. Jenže k čemu taková věc vlastně je dobrá?

Sedlo s názvem Mac Pro Gear Saddle přehodíte přes skříň počítače a vedle neobvyklého vzhledu (a z části i horší schopnosti chladit hardware) nabídne sedm kapes, do kterých můžete umístit například za účelem přesouvání PC různé periferie jako je myš, klávesnice, sluchátka či jiné příslušenství.

Produkt je vyroben z hovězí kůže a v ceně dostanete také přenosný obal pro váš laptop (předpokládá se, že vlastníte i Macbook). A pokud byste se podobných kožených doplňků nemohli nabažit, firma dále nabízí také třeba koženou podložku pod myš nebo třeba koženou bezdrátovou nabíjecí kolébku.

A když už kupujete pro váš špičkový Mac sedlo za skoro deset tisíc korun, nezapomeňte si k němu pořídit i originální set koleček za 20 990 korun:

Šílené ceny Applu: 17 tisíc za čtyři kolečka | ChytráVěc.cz

Jen málo výrobců oplývá takovým sebevědomím, jako Apple. Věci, které na první pohled stojí pár korun, dovede cenově vyšponovat do absurdních výšek. Nad cenami Applu už mnoho let někdy kroutíme hlavou, ovšem to, co firma předvádí v posledních letech je zcela nová úroveň.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny