Co se stane, když se potká Game of Thrones a Tinder? Vznikne zajímavá hra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Spojení fantasy světa populárního seriálu Game of Thrones a konceptu jednoduchého rozhodování pomocí schvalování či odmítání dané „nabídky“, jakou známe třeba ze seznamovací aplikace Tinder může mít za výsledek hodně zajímavou hru. Už v říjnu.

Za počinem stojí studio Devolver Digital, které v minulosti právě na konceptu známého z Tinderu vybudovalo hru Reigns. Byla to povedená hra z fantasy světa, ve které vaším úkolem bylo řídit království co možná nejdéle pomocí rozhodnutí „ano/ne“ v sérii situací, které vám hra nabízela. To je mechanika, kterou se řídí právě i online seznamka Tinder. Nabízí vám sérii profilů vašich protějšků z okolí a vy je buď „lajknete“ a nebo odmítáte.

Trailer na hru Reigns: Game of Thrones:


Reigns byla jedna z mobilních her, která vystupovala z davu. Nebyla sice zdarma, ale v mnoha slevových akcích se dala pořídit i například za ekvivalent jednoho dolaru. Za tyto peníze to byla skvělá koupě, která zabavila na nejednu cestu hromadnou dopravou (už jen proto, že nepotřebovala ke hraní připojení k internetu) a ani nevyžadovala nějaké přehnané reflexy kmitáním palci po obrazovce.

Teď se studiu Devolver Digital nejspíše splnil sen, když mohli svůj koncept naroubovat na asi nejznámější fantasy současnosti – Game of Thrones, u nás známou jako Hru o Trůny, dílo George R R Martina z původní knižní ságy Píseň ohně a ledu. Princip hry tak zůstane nezměněn, tedy alespoň ona základní myšlenka ovládání příběhu pomocí jednoduchých rozhodnutí ano/ne, ovšem nyní potkáme právě známé postavy a situace z onoho seriálu.

Hra bude dostupná v říjnu pro systémy iOS a Android a zároveň ji bude možné hrát i na počítačích díky distribuční službě Steam. Stát bude 3,99 dolaru, tedy pravděpodobně 89 korun a předobjednat si ji můžete na  Google Play, iTunes, and Steamu už nyní.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny