Máte rádi mobil s perem? Pak vás dnes potěšíme

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kdysi byla dotyková pera u smartphonů běžná, s nástupem moderních displejů ale vymizela. Vrátil je Samsung u řady Note. Mají je i jiné přístroje, třeba LG, ale ty se u nás zatím neprodávají.

Samsung představí nový Note 9 v srpnu, předběžně se mluví o premiéře 8. či 9. srpna. Podle spekulací by se od současného Notu 8 neměl příliš odlišovat co se rozměrů a designu týče. On Samsung stejně postupoval i u modelů S9, ty také vypadají skoro stejně jako loňské S8.

Nový Note má mít menší rámečky a tudíž větší displej, čtečka by se podle některých spekulací měla ze zad přesunout pod něj. Ale to je spíš detail. Nový bude procesor, možná telefon dostane 8 GB operační paměti a zcela jistě bude vylepšený dvojitý hlavní foťák.

Ale na Note 9 si ještě chvíli počkáme, takže zpět k té dobré zprávě. Ta se týká právě loňského Notu 8. Ten Samsung zlevnil na 19 990 korun, což je o čtyři tisíce méně než kolik stál v květnu. Původní cena pak byla ještě vyšší, Note 8 stál 26 990 Kč. Takže aktuálně je o 7 000 korun levnější než když se loni v září začal prodávat.

Ale to není vše. Aktuálně na Note 8 platí ještě akce cashback, v které přímo Samsung po koupi vrací další peníze. V tomto případě to jsou čtyři tisíce, takže po této druhé slevě zaplatíte za Note 8 jen 15 990 korun. A to je skvělá nabídka za výborně vybavený smartphone s výjimečnou funkcí dotykového pera.

Cashback Samsungu má svá specifika. Po koupi telefonu za 19 990 korun u většiny velkých prodejců se musíte zaregistrovat na stránce Samsungu, kde telefon zaregistrujete a nahrajete účtenku. To musíte stihnout do konce června, do kdy akce platí. Následně vám Samsung odešle zpět čtyři tisíce na váš bankovní účet. Výrobce sice akci limituje na určitý počet přístrojů, ale z minulé zkušenosti se akce nevyčerpala. Raději si to ale před koupí na uvedeném webu ověřte.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny