Jak dlouho v izolaci vystačí toaletní papír? Tento web vám ho spočítá

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svět, který je nyní v izolaci, aby zabránil šíření koronaviru, má zároveň také celkem malicherné problémy: třeba to, kdo se lépe zásobí toaletním papírem. Místo toho si však můžete jednoduše spočítat, že hromadění není na místě.

Na úvod si musíme oddechnout, že zrovna naší zemi se hromadění toaletního papíru celkem vyhnulo, což se ovšem ale nedá říci o jiném zboží, jako třeba těstovinách, rýži a dalších trvanlivých jídlech. Symbolem chaotického nakupování ve světě je však nepochybně toaletní papír, kteří někteří lidé například v USA vykupují, jako kdyby už nikdy v životě nemohli koupit žádný další.

How Much Toilet Paper?! The Coronavirus Toilet Paper Calculator

Want to stay fit and help out small businesses? Join the UK’s #1 live workouts for just £1.25 per session All profits go to the COVID-19 small business fund. £2000 already donated! Click here to learn more Not everyone is able to get to a store and stock up on toilet roll.

Kalkulátor na této stránce funguje jednoduše, nastavíte jen, kolik kusů doma máte a jak často jej používáte a stránka vám odpoví, na kolik dní vám vaše zásoba vystačí. Stačí tak pár sekund a můžete se přesvědčit o tom, že panika není na místě.

Pointou takového kalkulátoru je právě to – upozornit, že hromadění tohoto i jakéhokoliv jiného zboží není na místě. Jakkoliv vypadá současná situace děsivě, neblíží se žádná apokalypsa, na kterou je třeba se zásobit, naopak všechny nezbytné produkty se dále vyrábí ve víceméně plné kapacity a jak toaletního papíru, tak jídla je stále dostatek. Tak abyste náhodou po skončení karantén nedopadli tak, že budete pak po zbytek roku jíst trvanlivé zboží a toaletní papír odebírat z hromady zabírající celý váš kumbál/sklep/koupelnu.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny