Špičková káva s mléčnou pěnou rychle snadno a pohodlně s LatteGo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stačí stisknout jediné tlačítko a nový plnoautomatický kávovar Philips 5400 ji udělá i se skvělou mléčnou pěnou.

Philips představuje svůj nejnovější a nejdokonalejší plně automatický kávovar: Philips 5400 series s mléčným systémem LatteGo. Připraví vám bohatou škálou 12 lahodných káv od klasického espressa přes americano a flat white až po elegantní caffé crema, vždy z čerstvě namletých kávových zrn. Můžete ho ovládat jediným stisknutím tlačítka a jeho mléčný systém vyčistíte podstatně rychleji, než je u plně automatických kávovarů běžné.

„Uvědomujeme si, že každý člověk si pod pojmem dokonalá káva představí něco jiného. Právě proto přicházíme s kávovarem Philips 5400 series s mléčným systémem LatteGo, který umí nejen připravit lahodnou kávu na míru, ale díky intuitivnímu digitálnímu displeji se také velmi snadno ovládá a díky nejrychlejšímu čištění mléčného systému LatteGo je práce s ním jedna radost. Na vás už zbyde jen rozhodnutí, jakou kávu ochutnáte příště,“ konstatuje Marta Kaczmarczyk-Peersman, marketingová manažerka Philips.

Vychutnejte si dokonale namletá kávová zrna i našlehanou pěnu

V napěňovací nádobě míchá systém LatteGo vysokou rychlostí mléko se vzduchem a poté přidá do šálku s kávou krémovou vrstvu jemné mléčné pěny o správné teplotě, aniž by vám ušpinil kuchyňskou linku. Odolné, 100% keramické mlýnky kávovaru jsou extrémně přesné a pevné, takže si můžete vychutnat čerstvou voňavou kávu z nejméně 20 000 šálků. Mlýnky si navíc můžete nastavit ve 12 stupních a umlít svá zrna na škále od ultra jemného prášku až po nahrubo namletá.

Intenzivní, voňavá a přesně podle vás

Inteligentní systém Aroma Extract udržuje optimální rovnováhu mezi extrakcí aromatu a teplotou vody, kterou udržuje v rozmezí 90 a 98 °C a zároveň reguluje její průtok. Můžete si rovněž nastavit intenzitu kávy nebo objem mléka a kávy. Oblíbené kombinaci si poté můžete uložit do čtyř uživatelských profilů a příště si je připravit jediným stisknutím tlačítka.

Minimální údržba, maximální čistota

Mléčný systém LatteGo obsahuje pouze dvě části: napěňovací komoru a spařovací jednotku, které lehce vyndáte a opláchnete pod tekoucí vodou. Už žádné komplikované trubičky a hadičky! Samotný kávovar se po každém připraveném šálku propláchne automaticky. Díky filtru AquaClean, který zabraňuje usazování vodního kamene, také můžete používat k přípravě kávy kohoutkovou vodu. Stačí, když filtr pravidelně vyměníte (kávovar vás upozorní) a až do 5000 šálků kávy** nemusíte vodní kámen nijak řešit.

Tento prémiový elegantní kávovar s chromovanou přední částí koupíte za 17 999 Kč.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny