Ultimátní herní mašina. Do jedné bedny nacpali všechny konzole

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Výrobce Origin PC stvořil herní Frankensteinovo monstrum a složil ze všech herních konzolí a počítače ultimátní herní stroj. Bohužel je to jen koncept, který nepůjde do prodeje.

Představte si, že na vašem stolním počítači můžete spustit jakoukoliv moderní hru, kterou si umanete. Nemluvíme teď o povětšinou nelegálních emulátorech, nýbrž skutečně unikátním herním stroji, který v jedné skříni spojuje jak klasický počítačový hardware, tak konzole PlayStation 4 Pro, Xbox One X a Nintendo Switch. Výrobce Origin PC toto monstrum s názvem Big O sestavil k příležitosti oslav 10 let fungování na trhu.

Samotný počítačový hardware je to nejlepší, co v současnosti můžete mít: procesor Intel i9 9900K, grafická karta Titan RTX, 64 GB operační paměti a neuvěřitelných 18 TB prostoru pro data. Nechybí už výše zmínění herní konzole integrované přímo ve skříni, které mají navíc vylepšené úložiště: třeba PlayStation 4 Pro má namísto běžného 2,5″ 1TB disku dvojnásobné SSD.

Celou sestavu napájí 1000W zdroj a zároveň chladí vodní chlazení. Nintendo Switch jako jediné není nijak vylepšeno, protože většina jeho hardwaru se stejně nachází v centrální části, která se dá používat i samostatně. V bedně Big O je tak vlastně pouze integrovaný dok na Switch.

Je nejspíše dobře, že se toto herní monstrum neprodává, protože jeho cena by byla naprosto astronomická. Jen komponenty počítače stojí přes 100 tisíc korun a to nepočítáme veškerou práci, vylepšení konzolí, materiály na specializovanou skříň, cenu samotných konzolí… tipujeme, že by se cena lehce přehoupla přes čtvrt milionu korun. A to si ty konzole a herní počítač radši nakoupíme samostatně za zlomek ceny.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny