Ohebný Z Flip od Samsungu unikl ve videu na internet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Možná to bylo záměrně, možná má někdo velký problém. Video, ve kterém si lze kompletně prohlédnout konstrukci novinky od Samsungu uniklo na internet.

Že Samsung chystá další ohebný smartphone se už nějakou dobu ví, ovšem díky úniku videa ze sociální sítě Instagram si jej můžeme prohlédnout v předstihu před oficiální premiérou. Celkem 3 miliony zhlédnutí nasbíralo opětovné nahrání videa na Twitter, tentokrát známým únikářem Benem Geskinem.

Pěkně ze všech stran si tak novinku lze prohlédnout v tomto krátkém klipu, který původně někdo nahrál na Instagram a zase rychle smazal. Možná proto, že si uvědomil, jakou hloupost právě udělal, možná to ale naopak byl záměr.

Telefon neznámý člověk v ruce několikrát obrátí a také předvede, jak funguje rozklápěcí konstrukce. Jednou rukou to provádí dost nemotorně, takže tipujeme, že oficiální rada Samsungu bude telefon rozevírat oběma rukama. Stejně jako jeho předchůdce, Galaxy Fold, u kterého bylo ovládání jednou rukou prakticky nemyslitelné.

Povšimnout si lze dalších věcí. Telefon má vnější obrazovku, která zobrazuje čas a pravděpodobně se zde objeví také notifikace. To abychom nemuseli pokaždé rozevírat telefon, když nám náhodou zavibruje v kapse. Samotná vnější obrazovka má pak průstřel u horního okraje, stejně jako mobily řady S20 a loňský Note 10, nechybí pak ani předvídaný atypický poměr stran 22:9.

Vše se o tomto modelu dozvíme 11. února, kdy jej výrobce na tiskové konference v San Francisku oficiálně představí. Jeho cena se odhaduje na méně než 40 tisíc korun, bude tedy levnější než vysoce prémiový Galaxy Fold. Do prodeje by pak měl jít ještě v únoru, některé informace naznačují, že dokonce už 14. února.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny