Podívejte se na největší powerbanku na světě

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nejsou pro vás běžné powerbanky dostatečně velké? Kutil z Číny se rozhodl tento problém vyřešit po svém, a vyrobil vlastní, gigantickou powerbanku.

Muž z Číny, vystupující pod jménem Handy Geng se rozhodl, že už ho nebaví malé powerbanky a chtěl něco, čím trumfne své kamarády. Svůj nápad ovšem vyhnal do obřích rozměrů.

Jeho vlastnoručně sestavený model má totiž kapacitu 27 milionů mAh, což je dost šťávy na to, aby nabil asi 5 000 telefonů s 3000mAh bateriemi. Pokud tuto powerbanku budete používat pouze pro svůj telefon, asi ji na celou životnost vašeho telefonu stačí nabít pouze jednou.

Samotná powerbanka je v podstatě akumulátor, který můžete najít v elektromobilech. Geng si následně navrhnul šasi powerbanky, kabeláž a celkem 60 napájecích portů.

Powerbanka zvládne napájet nejenom telefony, ale i daleko větší spotřebiče. Chtěli jste třeba někdy sledovat televizi při rybaření? Díky powerbance můžete. Potřebujete nabít elektrický skútr uprostřed pustiny a zároveň prát prádlo v pračce? Žádný problém.

Gigantická powerbanka není prvním projektem Genga. Tento kutil už dříve přestavěl klavír na pojízdný gril nebo vymyslel počítačovou skříň pro start rakety.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny