Jak by iPhone vypadal jako véčko? Designéři fantazírují

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Véčka jsou letos evidentně v módě, a tak se mnoho fanoušků ptá, jak by vypadal takový model v podání Applu. Grafici jim nabízí odpověď alespoň z jejich pohledu.

Letos už jsou na světě skládací mobily ve stylu retro véčka od výrobců Motorola a Samsung, vlastní model pak podle všeho plánuje ještě minimálně Xiaomi. Dost možná se však dočkáme pokusů i od dalších výrobců, ovšem Apple se pravděpodobně do něčeho tak odvážného ještě jen tak nepustí. To nicméně nebrání jeho příznivcům alespoň fantazírovat.

Jeden takový grafický koncept proto vymyslel tvůrce na YouTube kanále iOS Beta News. Jde o zajímavý mix právě současných ohebných smartphonů a designu od Applu, možná až nápadně připomíná konstrukci právě modelu Z Flip od Samsungu. Vedle toho však disponuje i větším externím displejem spíše po vzoru novodobého Razru.

Vnější displej je pak navíc opatřen pouze průstřelem (opět odkaz na model Z Flip), nikoliv typickým výřezem Applu, kterého se patrně dočkají ještě i letošní novinky řady 12. Na zádech naopak můžeme spatřit již čtveřici senzorů, tak jak se to plánuje i u letošních modelů.

Ohebného modelu od Applu se nejspíše ještě jen tak nedočkáme, výrobce je totiž pověstný přístupem, kdy vyčkává, až se moderní technologie dotáhnou k dokonalosti, než je nasadí u nějakého svého produktu. Vzhledem k tomu, že současné ohebné smartphony trpí neduhy jako jsou rýhy v displeji či nedokonalé konstrukce, do kterých se zanáší prach a další částice tak Apple pravděpodobně ještě nějakou dobu bude vyrábět pouze tradiční smartphonové „placky“.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny