Smartphone při holení? Proč ne, strojky jsou už chytré

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pokud to budeme brát tradičně, tak muž by měl tušit, kdy by se měl oholit. Jenže moderní doba si žádá nové technologie, takže dnes si můžete holení plánovat. Chytré strojky to už dokážou, třeba jako ten od Philipsu.

Philips se moderních technologií nebojí, takže už má chytré zubní kartáčky a nebo třeba čističky vzduchu, které můžete ovládat mobilem. A s mobilem, tedy samozřejmě přesněji se smartphonem se můžete i oholit.

Chytré holící strojky Philips řady 7000 nejsou vyloženě drahé a luxusní zboží. Stojí okolo 5 000 korun, cena se liší především podle bohatosti příslušenství. Aplikace je pak samozřejmě zdarma.

Pro řekněme průměrného obyčejného uživatele není chytrá funkce strojků klíčová. Úplně jiná je situace v případě uživatele s citlivou pokožkou, pro kterého je pravidelné holení nepříjemná záležitost. A vlastně to je také docela obyčejný uživatel, protože mužů s problematickou pletí po holení je hodně.

A co tedy ona chytrost holícího strojku představuje? Základem je aplikace GroomTribe, která je vytvořená ve spolupráci s dermatology. Uživateli vytvoří osobní plán holení, který je zcela individuální.

Nejprve je potřeba zadat parametry, tedy problémy s pokožkou, způsob holení a jeho četnost. Následně se z aplikace dozvíte, jak časté holení je pro vás optimální, zda to máte dělat nasucho nebo mokrou metodou. Dozvíte se i konkrétní postupy a další detaily.

Mobil budete sledovat i během holení, protože vás aplikace zároveň navádí, že máte provádět více nebo méně krouživé pohyby nebo třeba zpomalit. Při každém holení také zaznamenává vaše pokroky a doporučení jim průběžně přizpůsobuje.

Strojek samozřejmě zvládá suché i mokré holení. Je vodělodolný, takže můžete spojit sprchu s holením. Přesné břity GentlePrecision netahají a oholí na první dobrou, takže nemusíte po tváří či bradě kroužit dlouhé minuty. Přítomen je i snímač BeardAdapt, který podle hustoty vousů upravuje automaticky výkon.

Všechny čtyři modely holicích strojků řady 7000 nabízejí i přesný zastřihovač SmartClick, který oceníte při úpravě kníru nebo kotlet. Při plném hodinovém nabití vydrží strojek bezdrátově pracovat 50 minut a rychlé pětiminutové nabíjení zajistí dostatek energie na jedno kompletní oholení.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny