Co vyvede příště? Elon Musk začal skládat hudbu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Americký podnikatel a miliardář Elon Musk posílá rakety do vesmíru, vyrábí elektromobily, razí tunely, hádá se s lidmi na Twitteru a ještě do toho všeho stíhá skládat hudbu.

Elona Muska jsme poslouchali v rozhovorech, na tiskových konferencích ale asi ještě nikdy ve formě hudby. Svou skladbu, kterou publikoval na serveru Soundcloud s názvem „Don’t Doubt ur Vibe“ totiž i sám nazpíval, i když vymyslet slova asi nebylo nic obtížného, vzhledem k tomu, že se neustále opakují dokola.

Pokud vás zajímá, co populární miliardář složil, poslechněte si sami:

My Muskův hudební experiment nemůžeme označit jako vyloženě špatný, a buď mu někdo výrazně pomáhal, a nebo má zkrátka slušný hudební vkus. A samozřejmě také profesionální nahrávací studio, ve kterém se během procesu vytváření skladby fotil na Twitter.

Musk přiznal, že vytváření hudby nebylo nic lehkého, i když nejspíše v porovnání s posíláním raket programu SpaceX do vesmíru a plánovaná kolonizace Marsu to musela být totální brnkačka. Tento člověk zkrátka ví, jak si toho co nejvíc odškrtat v seznamu věcí, které musí za život stihnout.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny