Tak to dopadne, když chcete ultra cool bezpečnostní video v letadle

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Air New Zealand rozhodně není usedlá společnost. Její bezpečnostní videa jsou doslova světoznámá. Žádné nudné suché informace, ale nápaditá a obvykle také dost drahá videa, kam jsou bezpečnostní instrukce nenápadně schované.

Podobná videa jsou dnes populární, v letadlech s displeji, ať už v sedadlech nebo nad hlavami, nahrazují klasické bezpečnostní instrukce předváděné palubním personálem. Air New Zealand můžeme v tomto směru označit za inovátora.

Do loňska byla jeho videa oblíbená, sdílená po celém světě, vlastně fungovala jako reklama na samotnou společnost. Jenže v tom posledním už aerolinka přestřelila. Hudební video kombinuje leckterý hudební styl, tanečky a občas něco z letadla. Bezpečnostní instrukce aby v něm jeden pohledal.

Když s Air New Zealand někdo poletí jednou, dvakrát, tak se podiví, zakroutí hlavou a řekne si, budiž. Ovšem častým cestujícím z něj může bolet hlava. Navíc je video kritizované, že zlehčuje bezpečnostní instrukce, stěžoval si dokonce i novozélandský premiér. A veřejnost ho všeobecně označuje za trapné.

Ostatně, posuďte sami a porovnejte ho níže s několika předchozími videi.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny