Bizarní únik. Fotil jeden tajný mobil druhým ještě tajnějším

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Toto jsme ještě nezažili. Na internetu se objevila fotografie utajovaného samsungu, ovšem v odrazu displeje se dá zahlédnout ještě tajnější iPhone.

O poměrně bizadní únik informaci se postaral populární Ice Universe, který na svém twitterovém účtu zveřejnil fotografii utajovaného modelu Samsung Galaxy Note 10+, ovšem vyfocený prototypem letošního iPhonu XR. Jak se to celé mohlo vůbec stát nemáme tušení vzhledem k tomu, že oba telefony jsou přísně utajované.

Tedy alespoň ten od Applu. Na snímky Notu 10 se už dá na internetu narazit, obzvlášťě teď, když už do jeho představení zbývá týden. Ovšem iPhony zpravidla „naživo“ vídáme před samotným představením leda na nákresech či šasi vyfocených v montovnách (za které bývají přísné tresty), ovšem takto naživo víc jak měsíc před premiérou je to skutečně neobvyklé.

iPhone v odrazu je zcela patrně prototypem, nemá ještě finální kryt zad, ovšem jasně si můžeme povšimnout čtvercového modulu, který má být význačný právě pro letošní novinky tohoto výrobce. Navíc to nahrává faktu, že takovýto únik nezinscenoval samotný Samsung, ale že jde o skutečně znalého „únikáře“ – kde by Samsung vzal prototyp nového iPhonu?

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny