Začíná datová válka? T-Mobile to zkouší přes léto

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doposud se český trh s mobilními daty držel zkrátka. Postupně sice operátoři přidávají několik GB a cenou nechávají plus mínus stejnou, ale i tak to nějaká velká sláva není.

Teď to vypadá optimističtěji. Alespoň na první pohled to aktuální akce T-Mobile naznačuje. O co jde? Každý zákazník T-Mobile může mít přes léto neomezená data zdarma. Ano, úplně zdarma a podmínky jsou logické bez nesmyslných a skrytých podmínek.

Takže, každý zákazník, který má tarif s daty a nebo předplacenou kartu s měsíčním nebo ročním datovým tarifem si v aplikaci Můj T-Mobile může aktivovat měsíční balíček s neomezenými daty. Ten nic nestojí a akce platí až do konce léta.

Celé to začne fungovat ve čtvrtek 20. června a konec operátor stanovil na 31. srpna. Balíček si zákazníci mohou v rámci termínu aktivovat vícekrát, tedy maximálně třikrát. Onoho 31. srpna se pak sám vypne a dál se už nic dít nebude. Tedy zatím, v tiskové zprávě operátor slibuje další podobné akce, ale zatím bez detailů.

Data bude možné čerpat bez omezení v Česku i v rámci EU roamingu. Takže když to sečteme, jediné špatné na celé akci je to, že je to jen letní akce. Protože prostě jinak nemá žádná omezení, použité je férové a pro zákazníky je to rozhodně velmi zajímavé.

Teď bude zajímavé sledovat, s čím přijde konkurence. Vodafone možná bude kontrovat už tento týden.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny