Superluxusní kabelka má povrch potažený ohebnými displeji

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krokodýlí kůže? To už se nenosí, když chcete být in, pořiďte si kabelku s flexibilními displeji. Luxusní módní značka Louis Vuitton takové má, levné ale určitě nebudou.

Někdo možná čeká na skutečně high-tech módní doplňky, ovšem takto si je možná nepředstavoval. To vezmete dvojici ohebných displejů od výrobce Royole a našijete je i s veškerým hardwarem na vnější stranu luxusní designové kabelky. Výsledkem je něco, co se hodí spíše právě na módní přehlídku, než na skutečný výlet do města, na párty či na obchodní jednání.

Dvojice displejů umí zobrazovat různé motivy, čímž v podstatě mění design kabelky podle toho, jak právě chcete, ovšem návrhářská značka tvrdí, že chce propojit estetické s praktickým. Na AMOLED displejích s rozlišením 1 920 x 1 440 pixelů údajně jde i prohlížet internet, což v praxi znamená, že v kabelce musí být přítomný i potřebný hardware a software, tedy vlastně jakýsi polopatý ohebný tablet.

Jak už jsme zmínili, displeje luxusnímu návrháři dodal čínský Royole, který vůbec jako první na světě ukázal i začal prodávat ohebný smartphone s označením FlexPai. Ačkoliv doteď jde o jediný dostupný model, slouží spíše vývojářům pro představu toho, co v budoucnu přijde, než jako model pro běžného spotřebitele. Vedle toho však Royole evidentně nabízí svou technologii i třetím stranám, zatímco velcí hráči jako Samsung si ji stále nechávají pro sebe.

Kabelka Louis Vuitton s ohebnými displeji bude pravděpodobně jednou z těch věcí, u které platí, že pokud se musíte nejdříve zeptat na cenu, nemáte na ní peníze. Superluxusní značka ji zatím ukázala pouze v rámci módní přehlídky Cruise 2020 a není známo, kdy na ni můžete narazit v nejbližším butiku. Vzhledem k tomu, že se zatím vůbec neví, kdy na trh dorazí ohebné mobily od Huaweie a Samsungu, bude luxusní kabelka možná až překvapivě unikátní i na poli ohebných mobilních zařízení.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny