Do premiéry víc jak měsíc a přesto Huawei P30 unikl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nadcházející měsíc a půl bude z hlediska mobilních novinek extrémně přeplněný. 20. února představí Samsung modely řady S10, pak hned začne veletrh MWC v Barceloně a koncem března, konkrétně 26. představí Huawei v Paříži svou špičkovou řadu P30.

Modely budou minimálně dva, P30 a P30 Pro, což odpovídá i loňské dvojici P20 a P20 Pro. K nim ještě patří verze Lite, která ale má s prémiovou dvojicí pramálo společného. V podstatě základní rysy designu a označení. Je dost možné, že stejný model bude i v třicítkové řadě, to ale v této chvíli jasné není. Ale je to dost pravděpodobné.

Zůstaňme však u opravdových třicítek, tedy P30 a P30 Pro. Dnes vynecháme výbavu a podíváme se, jak budou vypadat. To už totiž není tajemství, vzhled už podruhé prozradil výrobce krytů. Samozřejmě to je nutné brát s rezervou, ale minimálně dva výrobci se už shodli. V prosinci poprvé design prozradil výrobce krytů Olixar, nyní další výrobce Spigen.

U Spigenu vidíme víc, v nabídce je průhledný kryt, který toho moc nemaskuje. Tedy skoro nic. Telefony v krytu se v podstatě shodují s těmi, co ukázal Olixar, jen kapkovitý výřez v horní části displeje má drobně jiný tvar.

Z fotek plyne, že P30 bude mít trojitý foťák, tedy jako současný P20 Pro, jeho nástupce však už dostane čtyři objektivy. Ty jsou pod sebou na levé straně telefonu. Čtečka otisků bude v displeji a vlastně jediným překvapením, pokud je design uniklý u výrobce krytů pravdivý, je onen výřez v displeji. Čekali bychom průstřel, především, když už Huawei tuto módní záležitost má na jednom modelu Nova 4.

Nechme se tedy překvapit.

Sdílet.

O autorovi

Komentáře jsou uzavřeny